Gliceryna roślinna

Producent: ZróbMydełko.pl
Kod produktu: 10004

Krótki opis produktu:


GLICERYNA jako dobry rozpuszczalnik tłuszczów i innych lipidów, jest stosowana przy produkcji kremów, pomadek i innych produktów kosmetycznych. Stanowi ważny surowiec do syntezy wielu różnorodnych związków chemicznych, m... więcej...

Dostępne opcje


znalazłeś taniej?
4,00 zł

  • Dostępność: W magazynie

Informacja
Potrzebujesz FVAT?

Potrzebujesz FVAT?

podaj NIP firmy oraz dane do faktury

Sposób platności

Sposób platności

przedpłata, gotówką, on-line kartą

Rabaty

Rabaty

na wszystko od 3 do 10%

Sposób dostawy

Sposób dostawy

paczkomaty InPost, kurier Pocztex24, DHL, UPS

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Warszawa ul.Filomatów 43, 8.00-16.00

GLICERYNA jako dobry rozpuszczalnik tłuszczów i innych lipidów, jest stosowana przy produkcji kremów, pomadek i innych produktów kosmetycznych. Stanowi ważny surowiec do syntezy wielu różnorodnych związków chemicznych, m.in. niektórych gatunków mydeł. Oprócz zdolności do homogenizowania składników produktów kosmetycznych ma też własności nawilżające skórę. 

Właściwości:

-forma: ciecz,

-kolor: bezbarwna,

-zapach: bez zapachu,

-pH: około 5 (100 g/l H2O, 20ºC),

-temperatura topnienia: 18ºC,

-temperatura wrzenia: 290ºC,

 

Napisz opinię

Uwaga: HTML nie jest dopuszczony!
    Zła           Dobra
Captcha

Tagi: Gliceryna roślinna