Wszystko do robienia kul kąpilowych

P015
Forma plastikowa Serce.Rozmiar odlewu 6x4,8x1,6cm, waga 20-25g. Maksymalna temperatura wlewanej masy 60 st. C. Forma nadaje się do wielokrotnego użytku. Przeznaczona do produkcji kul do kąpieli, mydeł, odlewów z gipsu, czekolady, lukru. Dla łatwiejszego wyjęcia mydełka z formy można włożyć formę na 2-3 min do lodówki (po zastygnięciu mydła). ..
0

5,00 zł

26001-500
 Kwasek cytrynowy to jeden z głównych składników niezbędnych do produkcji bomb kąpielowych. Należy stosować z sodą Bikarbonate w proporcjach 1:2 (1 część kwasu i dwie części sody). Opakowanie 500g ..
0

7,50 zł

26001
 Kwasek cytrynowy to jeden z głównych składników niezbędnych do produkcji bomb kąpielowych. Należy stosować z sodą Bikarbonate w proporcjach 1:2 (1 część kwasu i dwie części sody). Opakowanie 1kg ..
0

11,50 zł

26002-500
Soda Bikarbonate  to jeden z głównych składników niezbędnych do produkcji bomb kąpielowych. Należy stosować z kwasem cytrynowym w proporcjach 1:2 (1 część kwasu i dwie części sody). Opakowanie 500g ..
0

4,00 zł

26002
Soda Bikarbonate  to jeden z głównych składników niezbędnych do produkcji bomb kąpielowych. Należy stosować z kwasem cytrynowym w proporcjach 1:2 (1 część kwasu i dwie części sody). Opakowanie 1kg ..
0

5,00 zł

zp002
Samodzielne wykonanie kul do kąpieli jest niezwykle prostą czynnością, którą możesz wykonać bez większej trudności w swojej kuchni. Wszystkie niezbędne produkty znajdziesz w naszym zestawie startowym.Zestaw zawiera:​1szt - instrukcja1 szt - forma akrylowa bombka 500g - soda oczyszczona250g - kwasek cytrynowy1 szt - barwnik fioletowy 10ml1 szt - aromat Lawenda 10 ml10ml - olej bazowy10g - płatki lawendy 5-7 szt - etykiety, naklejki (losowo)1-2 szt - rafia (kolor losowo)5 szt -..
0

32,00 zł

zp001
Samodzielne wykonanie kul do kąpieli jest niezwykle prostą czynnością, którą możesz wykonać bez większej trudności w swojej kuchni. Wszystkie niezbędne produkty znajdziesz w naszym zestawie startowym.Zestaw zawiera:​1szt - instrukcja1 szt - forma akrylowa bombka 500g - soda oczyszczona250g - kwasek cytrynowy1 szt - barwnik czerwony 10ml1 szt - aromat Róża 10 ml10ml - olej bazowy10g - płatki róży 5-7 szt - etykiety, naklejki (losowo)1-2 szt - rafia (kolor losowo)5 szt - worecz..
0

32,00 zł

zp004
Samodzielne wykonanie kul do kąpieli jest niezwykle prostą czynnością, którą możesz wykonać bez większej trudności w swojej kuchni. Wszystkie niezbędne produkty znajdziesz w naszym zestawie startowym.Zestaw zawiera:​1szt - instrukcja1 szt - forma akrylowa bombka 500g - soda oczyszczona250g - kwasek cytrynowy1 szt - barwnik niebieski 10ml1 szt - aromat Cool Rain 10 ml10ml - olej bazowy5-7 szt - etykiety, naklejki (losowo)1-2 szt - rafia (kolor losowo)5 szt - woreczki 12x16 (przezro..
0

32,00 zł

zp003
Samodzielne wykonanie kul do kąpieli jest niezwykle prostą czynnością, którą możesz wykonać bez większej trudności w swojej kuchni. Wszystkie niezbędne produkty znajdziesz w naszym zestawie startowym.Zestaw zawiera:​1szt - instrukcja1 szt - forma akrylowa bombka 500g - soda oczyszczona250g - kwasek cytrynowy1 szt - barwnik pomarańczowy 10ml1 szt - aromat Pomarańcza 10 ml10ml - olej bazowy10g - płatki nagietka5-7 szt - etykiety, naklejki (losowo)1-2 szt - rafia (kolor losowo)5 szt ..
0

32,00 zł

21002-100
Olej palmowyOlej palmowy – stały olej roślinny otrzymywany z nasion lub miąższu olejowca gwinejskiego. Surowy olej w temperaturze pokojowej ma kolor żółtobrązowy, po rafinacji jest twardą masą w kolorze białym lub żółtawym...
0

10,00 zł

P033
Forma akrylowa Bombka Rozmiar: średnica 7 cm, składa się z 2 części  ..
0

4,00 zł

P037
Forma akrylowa SerceRozmiar: 6x6 cm, składa się z 2 części  ..
0

4,50 zł

P014
Forma plastikowa Serce.Rozmiar odlewu 8,1x6,4x2,3cm, waga 50-55g. Maksymalna temperatura wlewanej masy 60 st. C. Forma nadaje się do wielokrotnego użytku. Przeznaczona do produkcji kul do kąpieli, mydeł, odlewów z gipsu, czekolady, lukru. Dla łatwiejszego wyjęcia mydełka z formy można włożyć formę na 2-3 min do lodówki (po zastygnięciu mydła). ..
0

5,00 zł

P016
Forma plastikowa Bombka.Rozmiar odlewu: średnica 7cm, waga 65-70g. Maksymalna temperatura wlewanej masy 60 st. C. Forma nadaje się do wielokrotnego użytku. Przeznaczona do produkcji kul do kąpieli, mydeł, odlewów z gipsu, czekolady, lukru. Dla łatwiejszego wyjęcia mydełka z formy można włożyć formę na 2-3 min do lodówki (po zastygnięciu mydła). ..
0

5,00 zł

P017
Forma plastikowa Bombka.Rozmiar odlewu: średnica 5cm, waga 30-35g. Maksymalna temperatura wlewanej masy 60 st. C. Forma nadaje się do wielokrotnego użytku. Przeznaczona do produkcji kul do kąpieli, mydeł, odlewów z gipsu, czekolady, lukru. Dla łatwiejszego wyjęcia mydełka z formy można włożyć formę na 2-3 min do lodówki (po zastygnięciu mydła). ..
0

5,00 zł

21009
MASŁO KAKAOWE jest naturalnym tłuszczem, otrzymywanym z orzechów drzewa kakaowego, rosnącego w Afryce oraz Ameryce Południowej i Środkowej.Masło Kakaowe jest twarde - po zetknięciu ze skórą topi się, posiada lekko brązową barwę,i przyjemny naturalny kakaowy zapach. Zawiera witaminy, żelazo, magnez, potas, kwas oleinowy, który głęboko regeneruje i nawilża skórę. Posiada całkowitą zgodność ze skórą, dzięki temu składniki w nim zawarte są łatwo wchłaniane i tolerowane przez skórę...
0

95,00 zł

21009-250
MASŁO KAKAOWE jest naturalnym tłuszczem, otrzymywanym z orzechów drzewa kakaowego, rosnącego w Afryce oraz Ameryce Południowej i Środkowej.Masło Kakaowe jest twarde - po zetknięciu ze skórą topi się, posiada lekko brązową barwę,i przyjemny naturalny kakaowy zapach. Zawiera witaminy, żelazo, magnez, potas, kwas oleinowy, który głęboko regeneruje i nawilża skórę. Posiada całkowitą zgodność ze skórą, dzięki temu składniki w nim zawarte są łatwo wchłaniane i tolerowane przez skórę...
0

25,00 zł

21009-50
MASŁO KAKAOWE jest naturalnym tłuszczem, otrzymywanym z orzechów drzewa kakaowego, rosnącego w Afryce oraz Ameryce Południowej i Środkowej.Masło Kakaowe jest twarde - po zetknięciu ze skórą topi się, posiada lekko brązową barwę,i przyjemny naturalny kakaowy zapach. Zawiera witaminy, żelazo, magnez, potas, kwas oleinowy, który głęboko regeneruje i nawilża skórę. Posiada całkowitą zgodność ze skórą, dzięki temu składniki w nim zawarte są łatwo wchłaniane i tolerowane przez skórę...
0

7,00 zł

21004-100
Masło karite (shea) nierafinowane zimnotłoczoneMasło shea w naszej ofercie jest nierafinowane, tłoczone na zimno unikalną ręczną metodą. W czystej postaci stosowane jest do pielęgnacji skóry na całym ciele oraz do masażu ciała. Jako składnik używane jest w produkcji kremów, lotionów, kosmetyków do makijażu, kremów do opalania, kremów po goleniu i mydeł.Skład INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit..
0

8,00 zł

21004
Masło karite (shea) nierafinowane zimnotłoczoneMasło shea w naszej ofercie jest nierafinowane, tłoczone na zimno unikalną ręczną metodą. W czystej postaci stosowane jest do pielęgnacji skóry na całym ciele oraz do masażu ciała. Jako składnik używane jest w produkcji kremów, lotionów, kosmetyków do makijażu, kremów do opalania, kremów po goleniu i mydeł.Skład INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit..
0

42,00 zł

21004-250
Masło karite (shea) nierafinowane zimnotłoczoneMasło shea w naszej ofercie jest nierafinowane, tłoczone na zimno unikalną ręczną metodą. W czystej postaci stosowane jest do pielęgnacji skóry na całym ciele oraz do masażu ciała. Jako składnik używane jest w produkcji kremów, lotionów, kosmetyków do makijażu, kremów do opalania, kremów po goleniu i mydeł.Skład INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit..
0

16,00 zł

21003-100
Masło karite (shea) rafinowaneMasło jest tłoczone na zimno unikalną ręczną metodą z owoców afrykańskiego drzewa Vitellaria paradoxa, pochodzącego z terenów Zachodniej Afryki.Po poddaniu procesowi rafinacji staję się nieco twardsze, ma jaśniejszy kolor i zostaje pozbawione charakterystycznego zapachu. ..
0

5,00 zł

21003
Masło karite (shea) rafinowane Masło jest tłoczone na zimno unikalną ręczną metodą z owoców afrykańskiego drzewa Vitellaria paradoxa, pochodzącego z terenów Zachodniej Afryki. Po poddaniu procesowi rafinacji staję się nieco twardsze, ma jaśniejszy kolor i zostaje pozbawione charakterystycznego zapachu. ..
0

28,00 zł

21003-250
Masło karite (shea) rafinowaneMasło jest tłoczone na zimno unikalną ręczną metodą z owoców afrykańskiego drzewa Vitellaria paradoxa, pochodzącego z terenów Zachodniej Afryki.Po poddaniu procesowi rafinacji staję się nieco twardsze, ma jaśniejszy kolor i zostaje pozbawione charakterystycznego zapachu. ..
0

9,00 zł

21001-100
Olej KokosowyOlej kokosowy – olej roślinny otrzymywany poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry – twardego miąższu orzechów palmy kokosowej. Spotykany najczęściej jako rafinat, odkwaszany i wybielany. W postaci płynnej jest lekko żółty. Zawiera kwas laurynowy. Ma barwę białą. Topnieje w temperaturze 20–28 °C.W przemyśle kosmetycznym jest wykorzystywany jako balsam do ciała, maska do włosów, olejek do masażu lub do kąpieli. Ma właściwości odżywcze i nawilżające..
0

4,00 zł

21001
Olej KokosowyOlej kokosowy – olej roślinny otrzymywany poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry – twardego miąższu orzechów palmy kokosowej. Spotykany najczęściej jako rafinat, odkwaszany i wybielany. W postaci płynnej jest lekko żółty. Zawiera kwas laurynowy. Ma barwę białą. Topnieje w temperaturze 20–28 °C.W przemyśle kosmetycznym jest wykorzystywany jako balsam do ciała, maska do włosów, olejek do masażu lub do kąpieli. Ma właściwości odżywcze i nawilżające..
0

19,80 zł

21001-500
Olej KokosowyOlej kokosowy – olej roślinny otrzymywany poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry – twardego miąższu orzechów palmy kokosowej. Spotykany najczęściej jako rafinat, odkwaszany i wybielany. W postaci płynnej jest lekko żółty. Zawiera kwas laurynowy. Ma barwę białą. Topnieje w temperaturze 20–28 °C.W przemyśle kosmetycznym jest wykorzystywany jako balsam do ciała, maska do włosów, olejek do masażu lub do kąpieli. Ma właściwości odżywcze i nawilżające..
0

10,00 zł

21002
Olej palmowyOlej palmowy – stały olej roślinny otrzymywany z nasion lub miąższu olejowca gwinejskiego. Surowy olej w temperaturze pokojowej ma kolor żółtobrązowy, po rafinacji jest twardą masą w kolorze białym lub żółtawym...
0

85,00 zł

21002-250
Olej palmowyOlej palmowy – stały olej roślinny otrzymywany z nasion lub miąższu olejowca gwinejskiego. Surowy olej w temperaturze pokojowej ma kolor żółtobrązowy, po rafinacji jest twardą masą w kolorze białym lub żółtawym...
0

23,00 zł

21006
Olejek rycynowy to naturalne źródło zdrowia i młodości. Odżywia skórę, wzmacnia włosy i paznokcie, wydłuża rzęsy i zagęszcza brwi. Od lat jest niezastąpionym kosmetykiem i lekiem m.in. na choroby skóry i oparzenia.  ..
0

31,00 zł

21006-250
Olejek rycynowy to naturalne źródło zdrowia i młodości. Odżywia skórę, wzmacnia włosy i paznokcie, wydłuża rzęsy i zagęszcza brwi. Od lat jest niezastąpionym kosmetykiem i lekiem m.in. na choroby skóry i oparzenia.  ..
0

13,00 zł

21006-75
Olejek rycynowy to naturalne źródło zdrowia i młodości. Odżywia skórę, wzmacnia włosy i paznokcie, wydłuża rzęsy i zagęszcza brwi. Od lat jest niezastąpionym kosmetykiem i lekiem m.in. na choroby skóry i oparzenia.  ..
0

7,00 zł

Wyświetlono: 1 do 32 z 41 (2 stron)